Sprookjesachtig pannenkoekenrestaurant Huis ten Bosch: 'Kleine details toveren een lach op je gezicht

19 februari 2016

Chaam - "Onze gasten kijken vaak verwonderd om zich heen, op zoek naar kleine details. Dat is voor ons een compliment. Er valt hier altijd wel iets nieuws te ontdekken." Pannenkoekenrestaurant Huis ten Bosch in Chaam heeft een bijzonder, handgemaakt en sprookjesachtig interieur. "Alles wat je ziet, bedenken we zelf. Wij willen het restaurant steeds een beetje mooier maken, nóg mooier!"

Eigenaars Michiel de Jager en Samantha van Nispen zijn altijd op zoek naar leuke ideeën voor pannenkoekenrestaurant Huis ten Bosch. "Ik heb onlangs een schuifdeur laten maken bij de entree", vertelt De Jager met een lach op zijn gezicht. "Dat moet dan toch weer een bijzondere schuifdeur worden."

Het interieur doet sprookjesachtig aan en wie goed kijkt ontdenkt inderdaad veel kleine details. OVeral is wat te zien. Zowel in de huiskamersfeer bij de bar als in het kleurrijke kindergedeelte. Het restaurant bevindt zich in een prachtig, bosrijke omgeving. De dennenlucht komt je tegemoet.

"Wij willen mensen een mooie plek bieden om neer te strijken als ze in de omgeving hebben gewandeld of gefietst." Het interieur van Huis ten Bosch is sinds kort te bekijken via Google Street View. Bezoek hiervoor de website van het restaurant: www.pannenkoekenhuistenbosch.nl

www.dichtbij.nl/breda/artikel

Overzicht

Partners

Wilt u met de auto komen?
plan hier uw route

Wist u dat bus 132 bij ons voor de deur stopt en vertrekt?
Plan hier uw route 

Disclaimer

Contact

Bredaseweg 72, 4861 TD Chaam
T: 0161-491275
E: info@pannenkoekenhuistenbosch.nl

KvK: 60810335
BTW: NL173940195B01
NL13 INGB 000 5243315