PannenkoekenHuis ten Bosch wil record hoogste pannenkoekenstapel verbreken

27 maart 2015

Chaam - PannenkoekenHuis ten Bosch is een gezellig en bourgondisch familierestaurant. Deze maand bestaat Huis ten Bosch drie jaar en dat gaan ze vieren door het record van de hoogste pannenkoekenstapel ter wereld te verbreken. Daar moet natuurlijk voor geoefend worden op Nationale Pannenkoekendag!

Record
Het record voor de hoogste stapel pannenkoeken ter wereld staat nu p de naam van de Efteling, waar zij vorig jaar een stapel van 91,2 centimeter bakten. Dat kan hoger! PannenkoekenHuis ten Bosch is er van overtuigd dat zij dit record kunnen verbreken en zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Zo gaan zij 'gewone' pannenkoeken bakken en niet extra stevige zoals bij de Efteling. De pannenkoeken zijn, zoals je van Huis ten Bosch gewend bent, biologisch en gewoon eetbaar.

Nationale Pannenkoekendag
Op Nationale Pannenkoekendag, 27 maart, gaan zij oefenen door een serieuze poging te doen. De kinderen van basisschool De Klokkebei in Ulvenhout mogen de pannenkoeken (meer dan 242!) op eten. De pannenkoeken worden naar de school gebracht. Dat vinden ze natuurlijk geen probleem. Om het record te breken, moet de stapel dus hoger zijn dan 91,2 centimeter en natuurlijk blijven staan.

Duurzame ingrediënten
Bij PannenkoekenHuis ten Bosch gebruiken ze alleen duurzame ingrediënten in de gerechten. Op deze manier hopen zij bij te dragen aan een gezonde planeet waar de kinderen later ook nog kunnen genieten. De melk en bloem zijn biologisch, de eieren van scharrelkippen, de koffie is organic en de thee fairtrade. Ook vind je hier verschillende producten uit de regio op de kaart.

Wil je een heerlijke pannenkoek met appel, banaan of Nutella (en nog veel meer smaken!) komen eten? Je bent van harte welkom bij PannenkoekenHuis ten Bosch! 

www.dichtbij.nl/breda/artikel

Overzicht

Partners

Wilt u met de auto komen?
plan hier uw route

Wist u dat bus 132 bij ons voor de deur stopt en vertrekt?
Plan hier uw route 

Disclaimer

Contact

Bredaseweg 72, 4861 TD Chaam
T: 0161-491275
E: info@pannenkoekenhuistenbosch.nl

KvK: 60810335
BTW: NL173940195B01
NL13 INGB 000 5243315