Nominatie Misset Horeca Terras Top 100

03 juli 2015

Chaam - Net onder Breda en tussen Ulvenhout en Chaam vind je het familie-restaurant PannenkoekenHuis ten Bosch: een gezellig en Bourgondisch familierestaurant met als specialiteit ambachtelijke, biologische pannenkoeken nog ouderwets in de pan gebakken. PannenkoekenHuis ten Bosch is doorgedrongen tot de Misset Terras Top 100 -ranglijst van beste terras in Nederland. Op 6 juli wordt de winnaar op feestelijke wijze bekend gemaakt.

Beste terras van Nederland
Misset Horeca ging ook dit jaar weer op zoek naar het beste terras van Nederland. Mystery guests beoordeelden bedrijven onder andere op uitstraling en gastvrijheid. PannenkoekenHuis ten Bosch is er trots op dat hun naam op deze prestigieuze ranglijst prijkt.

PannenkoekenHuis ten Bosch
Overtuig jezelf en kom ook eens heerlijk toeven op dit fjine terras. Kies je favoriete pannenkoek van de uitgebreide menukaart en waan je even met vakantie. In de keuken wordt zoveel mogelijk gewerkt met duurzame en verantwoorde ingrediënten in de gerechten. De melk en bloem zijn biologisch en de eitjes zijn uiteraard van scharrelkippen. De Royal Dutch koffie is organic en de Clipper thee is fairtrade en biologisch. In de prachtige omgeving van het pannenkoekenhuis worden moie en heerlijke producten verbouwd en ook deze kom je tegen in de menukaart. Zo gebruiken zij aardbeien van Vissers, brood van Bakkerij van Gils en eieren van Ad Laurijssen.

Een feestelijke Top 100-bekendmaking
De Misset Terras Top 100-ranglijst wordt op 6 juli bij de winnaar van de vorige editie bekendgemaakt.

www.dichtbij.nl/breda/eten-en-drinken/artikel

Overzicht

Partners

Wilt u met de auto komen?
plan hier uw route

Wist u dat bus 132 bij ons voor de deur stopt en vertrekt?
Plan hier uw route 

Disclaimer

Contact

Bredaseweg 72, 4861 TD Chaam
T: 0161-491275
E: info@pannenkoekenhuistenbosch.nl

KvK: 60810335
BTW: NL173940195B01
NL13 INGB 000 5243315