reserveerknop2-5
Huis ten Bosch

Graag heten we u van harte welkom op onze website.

Gelegen net onder de rook van Breda en tussen Ulvenhout en Chaam vindt u ons gezellige en Bourgondisch familierestaurant met als specialiteit: ambachtelijke, biologische pannenkoeken nog ouderwets in de pan gebakken.

Aangezien we uw en onze familie belangrijk vinden, kiezen we zoveel mogelijk voor duurzame en verantwoorde ingrediënten in onze gerechten. Zo hopen we bij te dragen aan een gezonde planeet, waar onze kinderen later ook nog van kunnen genieten.

Onze melk en bloem zijn biologisch en de eitjes zijn uiteraard van scharrelkippen. Onze Royal Dutch koffie is organic en onze
Clipper thee is fairtrade en biologisch.

In onze prachtige regio worden mooie en heerlijke producten verbouwd en ook deze komt u tegen in onze menukaart. Zo gebruiken we aardbeien van Vissers, brood van Bakkerij van Gils en eieren van Ad Laurijssen.

Wij wensen u een heerlijk verblijf in ons restaurant.

allemaal.1920x0
Gastenboek
open maandag t/m zaterdag van 11:00 - 20:00 en zondag van 10:00 - 20:00 uur

Verjaardagskaart

uitnodigingVOOR

Ben je binnenkort jarig? 

Meer lezen

Strippenkaart

strippenkaartvoor

Spaart u al mee voor 10% korting op uw rekening?

Meer lezen

Waardebon

waardebon

Geef eens een kadobon van PannenkoekenHuis ten Bosch kado!

Meer lezen

Maak kennis met onze bewoners.

 • wompert


  Wompert is altijd druk in de weer met klusjes in en rond het huis. Of hij sluit zich op in zijn schuurtje en dan hoort Bies er gesis, geplof, getimmer en geborrel. In dat schuurtje brouwt Wompert zijn eigen speciale bier: Wompertbier.

 • wompertbies-1-.480x480x1


  Wompert en Bies gaan dagelijks het bos in en ontmoeten dan hun vrienden, de dieren van het bos. Ze hebben allemaal een schildering op de muren gekregen. Kom jij deze bewonderen...

 • bies-2


  Bies is een ware keukenprinses. Bies is altijd te vinden in de buurt van haar kookpot. Of deze nu staat op een houtvuurtje in de tuin of in haar eigen gezellige keukentje. een dag zonder koken is een dag neit geleefd, zingt ze vaak uit volle borst.

 • prikkel sr


  Prikkel senior is altijd erg prikkelbaar en weet bijna overal antwoord op.

 • oehie


  Oehoe de uil is enorm bijziend. Vandaar zijn sterke bril. Hij zegt dat de bril hem extra wijsheid verschaft, maar dat nemen wij niet serieus. Oehoe's lievelingskostje is aardbeien met ijs.

 • kra


  Kra de gaai is helemaal gek. Hij praat alles aan elkaar en zingt en danst de hele dat. Kra plaagt graag de andere bewoners van het bos.

 • bella


  Onze ijdeltuit Bella, denkt dat ze erg knap is en is altijd in de weer met de meest opzichtige hoeden, lippenstift en haar wimpers. Bella houdt van romige gerechten.

 • hommel


  De grootste slimmerik woont in de boom naast ons huis. Hij verzint de meest fantastische apparaten.

 • tokkels


  In het kippenhok in de tuin wonen Tik, Tak en TOk. Zij zitten altijd op een stok en roddelen over iedereen die voorbij komt. Vaak hebben zij een kopje thee en een gebakje bij hun gesprek.

 • jip


  Jip is snel... heel snel. Hij praat net zoals hij rent... pijlsnel. Jip is onze vegetarier. Hij loopt altijd op een wortel te knabbelen.

 • silvester


  Maar het is niet alijd leuk en aardig in het bos! Soms kan het best spannend zijn. Wanneer Silvester de boskat door het bos sluipt. Gelukkig is Silvester al tevreden als zijn slachtoffers doen alsof ze onder de indruk van hem zijn. Hij is dol op visgerechten.

 • puf


  Puf is onze postbode en hij is altijd moe, van het bezorgen van de vele verjaardagskaarten.

 • prikkel jr


  Prikkel junior is een kleine egel, die altijd bang is dat hij iemand tot last is. Hij is verzot op pittige gerechten.

 • dartel


  Dartel is een echte uitslover. Hij is altijd vrolijk en helpt Wompert vaak met het zware werk, zoals het sjouwen van hout. Hij houdt wel van een stevige maatlijd.

logo-1
logo-2
logo-3
logo-4
supporter Cittaslow
LogoVoedenkanhierWebformaat

Wilt u met de auto komen?
plan hier uw route

Wist u dat bus 132 bij ons voor de deur stopt en vertrekt?
Plan hier uw route 

Disclaimer

Contact

Bredaseweg 72, 4861 TD Chaam
T: 0161-491275
E: info@pannenkoekenhuistenbosch.nl

KvK: 60810335
BTW: NL173940195B01
NL13 INGB 000 5243315